Złota owca
Catering Sosnowiec - telefonZadzwoń
+48 728 861 061

Jedzenie w Bistro Złota Owca

 

Zawsze dobry wybór

 

Menu tygodniowe to przygotowane propozycje zestawów obiadowych na każdy dzień. Obiad – jak na polskie zwyczaje przystało – zawsze składa się z zupy i dania głównego. Tygodniowe menu jest idealnym rozwiązaniem dla zapracowanych i niezdecydowanych. Codziennie proponujemy inne potrawy i smaki! Nasze jedzenie to gwarancja składników wysokiej jakości i doskonałego smaku w niskiej cenie.

Wychodząc naprzeciw naszym gościom, w menu tygodniowym naszego bistro znajdują się także propozycje dietetyczne i wegetariańskie.

Jedzenie ze Złotej Owcy dostępne jest również na dowóz. Dzięki temu możecie zjeść pożywny obiad i zregenerować swoje siły w pracy lub w domu, bez potrzeby robienia zakupów i gotowania. Różnorodność smaków i potraw sprawi, że każdy znajdzie coś dla siebie.

CENNIK



Zestaw tygodnia: 18,00 zł
Danie dietetyczne: 11,00 zł
Zupa: 4,00 zł
Danie główne: 12,00 zł
Zestaw: 14,00 zł

ZESTAW TYGODNIA

Zamówienia na catering można składać do godz. 15.00. Zapraszamy.

Zupa: Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym
Danie główne: Rolada z brzoskwinią, ziemniaki oraz surówka colesław

Danie wegetariańskie: Aromatyczna zupa z soczewicy oraz cannelloni ze szpinakiem w beszamelowym sosie

 

 

DANIE DIETETYCZNE

Propozycja nr 1: Sałatka z gruszką, serem i orzechami
Propozycja nr 2: Sałatka z rukoli, szynki parmeńskiej i pomidorów

Menu tygodniowe

Poniedziałek

19.02.2018

Zupa:  Ogórkowa z ziemniakami
Danie główne: Filet gyros, ryż oraz surówka z pora


Wtorek

20.02.2018

Zupa: Barszcz czerwony z ziemniakami
Danie główne: Devolay, ziemniaki oraz surówka z sałaty lodowej, papryki i kukurydzy


Środa

21.02.2018

Zupa: Krem z pieczarek z grzankami
Danie główne: Pałka z kurczaka, ziemniaki oraz marchewka duszona


Czwartek

22.02.2018

Zupa: Neapolitańska z makaronem
Danie główne: Placek po węgiersku


Piątek

23.02.2018

Zupa: Grzybowa z makaronem
Danie główne: Dorsz w pomarańczach, kasza pęczak oraz sałatka z pomidorów i rukoli w sosie winegret

powrót do strony głównej